B sm historie 1
Jubileumprogramma
Combi woodbrooke 100jaar

Jubileumprogramma 100 jaar 

Precies 100 jaar geleden, in 1924, werd de eerste steen gelegd van het hoofdgebouw van het huidige hotel Woodbrooke. Een bijzondere gebeurtenis die we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.

Het jubileumprogramma ziet u hieronder.

het jubileumprogramma

Nieuwjaars-bijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst 2024
Februari 2024

In februari is er een verlate nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd voor de direct omwonenden van het hotel. Een 50-tal buurtbewoners waren aanwezig. We hebben het glas geheven op het verleden én de toekomst. Aansluitend werd een wandeling gemaakt naar de kapel op de Kalenberg.

Boomplantdag voor leerlingen Barchschole

Boomplantdag febr 2024

Onze vrijwilligers hebben op woensdag 28 februari 2024, samen met alle 136 leerlingen,  plus veel ouders en leerkrachten van basisschool De Barchschole uit Barchem, 400 inheemse bomen geplant op het landgoed. Voorafgaand aan deze Boomplantdag zijn de vrijwilligers vele maanden bezig geweest met het creëren van zo’n 60 plantlocaties op de Kalenberg.

Open dag met een Preuverie

R kettingzaag uil

Op zondag 23 juni wordt er een open dag met een Preuverie georganiseerd voor de inwoners van Barchem. Allerlei activiteiten in en rondom het gebouw geven de mogelijkheid om nader kennis te maken met het Landgoedhotel.

B woodbrooke tent

©  2024: Landgoed De Kalenberg  |  Webdesign: onisontwerp.nl