nieuwsoverzicht

Bosbegraafplaats Kalenberg: Natuur is de winnaar

Bron: Berkelbode 3 februari 2021

BARCHEM – Bosbegraafplaats Justine op de Kalenberg in Barchem. De procedure loopt al jaren en gaat vermoedelijk komend voorjaar de finale fase in. De gemeenteraad van Lochem neemt dan een besluit over een bestemmingsplanwijziging die het plan mogelijk moet maken.....

Toekomstvisie Landgoed De Kalenberg

Januari 2021

Genieten van de natuur, wandelen, fietsen in het bos, de mooie bomen, het wild en de vogels bewonderen. Dat kan allemaal op het particuliere Landgoed de Kalenberg. Lees meer over de toekomstvisie van Landgoed De kalenberg....

Nieuwsbrief januari 2021 - Bosbegraafplaats Justine

Januari 2021

We zijn weer een nieuw jaar begonnen en gaan er vanuit dat we nu eindelijk met de realisatie van de begraafplaats kunnen beginnen. De coronamaatregelen maken het niet makkelijk. Er is veel overleg nodig en dat wordt behoorlijk bemoeilijkt en ook vertraagd door de maatregelen.

Nieuwsbrief december 2020 -  Bosbegraafplaats Justine

December 2020

Als geïnteresseerde in de verdere ontwikkeling van de Bosbegraafplaats Justine kunnen we u het volgende melden. T.b.v de realisatie van de begraafplaats is het noodzakelijk dat er een bestemmingsplan gemaakt moet worden voor deze nieuwe activiteit. De begraafplaats houdt de natuurbestemming met de mogelijkheid om te begraven. 

Een graf kopen voor eeuwige rust kan straks op landgoed De Kalenberg

November 2020 - De Stentor

Grote kans dat er op het Barchemse Landgoed De Kalenberg binnenkort een bosbegraafplaats ligt. De plannen zijn al vergevorderd. De stichting die het landgoed beheert, heeft de inkomsten hard nodig om het gebied goed te kunnen onderhouden. 

1